What men think

  • 【他總是不經意的親密小動作,也只因太愛妳】

    【他總是不經意的親密小動作,也只因太愛妳】

    每個人有每個人既相處模式,情侶都係。有啲人會收收埋埋,覺得戀愛係兩個人之間既事,唔想受到外人奇異既眼光,亦唔想被討論;但亦有人喜歡大聲公告天下,就係怕冇人知佢係幾愛你!那些不經意的親密小動作,都是他十分愛妳的表現,你又何必太在意別人的看法呢?

  • 【該配合你演出的我演視而不見‧看穿男人說謊時的3個行為】

    【該配合你演出的我演視而不見‧看穿男人說謊時的3個行為】

    兩個人在一齊,最重要的是信任,而說謊是為了隱瞞一些事情,當中有好有壞,善意的謊言是為了保護對方,惡意的謊言就是為了欺騙你。壞的謊言當然要拆穿,但善意的謊言,就要考慮一下是否應該拆穿呢?拆穿了只會有損他的面子,只會有損於你們的關係。

  • 【男人呷醋分分鐘仲大獲過女仔!男人呷醋時的三種反應!】

    【男人呷醋分分鐘仲大獲過女仔!男人呷醋時的三種反應!】

    其實男仔同女仔都一樣,佢地都會希望你專心一致愛佢,佢地都會呷醋架!明明介意,但係就會粒聲唔出,降溫至冰點是冷暴力啊!畢竟呷醋已經好冇威嚴好傷自尊心架啦!其實將心比己,佢地都係希望可以在乎自己多啲!女仔需要人氹,男仔都係一樣!只要你細心啲,好多時都係有跡可尋的!

  • 【做你背後的男人。男人會做呢三件事代表佢真的很愛妳!】

    【做你背後的男人。男人會做呢三件事代表佢真的很愛妳!】

    戀愛中既女仔成日會有好多疑問,點解佢會咁,點解佢唔係咁!佢係咪唔再喜歡自己了?有時係對對方冇信心,定係對自己冇信心?有些人不擅言詞,愛在心內口難開,雖然佢唔識講甜言蜜語氹你開心,但他總會在生活中直接用行動去關心你,愛護你,你感受到嗎?其實幸福一直默默在你身邊,只是你要更細心去感受他。

  • 【3個舉動看穿他愛你的真心! 真愛,就要緊緊的捉住】

    【3個舉動看穿他愛你的真心! 真愛,就要緊緊的捉住】

    戀愛既初期,大家都係開開心心過每天,但日子長了,就會一齊經歷好多唔同既時艱,你們的愛情會愈來愈深,對方成為你生命既一部分,你們總是處處為對方著想,互相體諒包容,彼此尊重。如果你遇到這樣的一個男子,就要緊緊抓住。妳還不能不確定?看看他有沒有這3個舉動,証明佢係值得交付真心的人。